Glee krijgt seizoen 5 en 6!

Het vierde seizoen is net afgelopen op de Amerikaanse televisie, maar we hebben nu alweer iets om naar uit te kijken; Glee word namelijk aankomende herfst vervolgd met een vijfde seizoen! En alsof dat nog niet genoeg was hebben ze meteen bekend gemaakt dat het zeker is dat er ook een zesde seizoen gaat komen in 2014-2015.

Het vijfde seizoen gaat herfst 2013 in première en zal zomer 2014 afgelopen zijn. Halverwege het seizoen zal er één onderbreking zijn, waarna  het aan het eind van het voorjaar weer ononderbroken zal worden uitgezonden. Bij de terugkeer naar de onderbreking zou er een “creatieve twist” zijn.

Full-time naar New York?
Toen de eerste onderhandelingen voor het seizoen vijf plaatsvonden zou er gesproken zijn om de serie full-time naar New York City te verplaatsen.

Kevin Reilly van Fox Entertainment verteld; “We gaan nu onderhandelen voor het vijfde seizoen en daarna, dus we hebben het over nu over de toekomst van de serie. Ik moet het hierover met [bedenker van de show] Ryan [Murphy] hebben en zien hoe hij er op dit moment instaat, ik weet het niet, ik vraag me af of een verschuiving kan en of dit van nature in het verhaal kan gebeuren. We moeten erover praten. Ik denk dat als we doorgaan met het volgen van een groot aantal personages, het net als het leven is, je hebt relaties en vriendschappen die uiteindelijk uit elkaar gaan, jou en hun leven gaan verder en misschien dat je een vriendschap blijft onderhouden, misschien verlies je afstand. Ik denk dat we dat kunnen doen binnen de wereld van mensen die de kijkers hebben gevolgd.”

Zou een full-time verhuizing naar NYC de grote “twist” kunnen zijn? Aangezien New Directions net Regionals hebben gehad, zou het goed mogelijk zijn dat Nationals en het eindexamen in het midden van het seizoen valt. Daarna, als het seizoen weer verdergaat zouden een aantal afgestudeerde naar New York kunnen verhuizen.

Comments
One Response to “Glee krijgt seizoen 5 en 6!”
  1. bart vn schreef:

    Hello Glee fans

    would you like to liken this photo on the link below? It’s my incredibly sweet humanities class and they compete for the prize for best group of the school, the young people are very nice and they are very ambitious! good cause!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • © gleenl.wordpress.com
    Wij hebben geen enkele rechten van Glee. Als je Glee leuk vindt, koop dan hun producten.

    Koop Glee liedjes in iTunes