Lauren Zizes

Over het personage
Lauren Zizes (gespeeld door Ashley Fink) is de voorzitter van de AV club van het McKinley High en kampioen worstelen. In het eerste seizoen, zo verteld Kurt tegen zijn vader, moesten Lauren’s ouders op school klagen om haar in het worstelteam te krijgen. Lauren heeft een cynische persoonlijkheid en wordt bewonderd door Puck voor het feit dat ze een grotere “Bad-ass” is dan hij. Lauren heeft een voorliefde voor snoep (in het bijzonder Cadbury Creme Eggs) en is daarom te dik. Ze kleed zich soms in Gothic stijl en is fan van de Twilight boeken serie. Ze sluit zich aan bij de New Directions in de aflevering “Special Education” om aan het minimum aantal leden te voldoen voor sectionals. In het begin beweert ze dat koor dom is maar op diverse momenten zien we toch dat ze geniet van het zingen op de achtergrond. Ze doet een campagne samen met Puck om Prom King & Queen te worden, maar beiden verliezen ze. De twee zijn nog steeds een koppel aan het einde van het 2e seizoen, maar als ze 12e worden op Nationals concludeerd Lauren dat de New Directions niet goed is voor haar geloofwaardigheid/status, dus stapt ze uit de groep en maakt het uit met Puck aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Over de acteur
Ashley Rae Fink (Houston, 20 november 1986) is een Amerikaans actrice, bekend als Lauren Zizes in Glee en als Carter McMahon inHuge.

Fink werd geboren in Houston en begon haar acteercarrière op vierjarige leeftijd. Nadat ze met haar familie verhuisde naar Los Angeles, begon ze met acteren en ging ze naar de Arts High School, waar ze een van de hoofdrollen kreeg in de musical The Wizard of Oz enYou’re a Good Man Charlie Brown. Fink zei dat ze vaak gepest werd op de hogere school, maar ze heeft zich dit nooit aangetrokken. Fink heeft een oudere zus genaamd Stephanie.

Foto’s

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • © gleenl.wordpress.com
    Wij hebben geen enkele rechten van Glee. Als je Glee leuk vindt, koop dan hun producten.

    Koop Glee liedjes in iTunes