Artie Abrams – Kevin McHale

Artie Abrams word gespeeld door Kevin McHale. Hij is één van de leden van de Glee Club. Artie zit in een rolstoel. Hij had een kortstondige relatie met Tina Cohen-Chang, maar werd door haar gedumpt omdat zij op Mike Chang verliefd werd.

Over de acteur:
Kevin Michael McHale (Plano, 14 juni 1988) is een Amerikaans acteur, danser en zanger. McHale maakte deel uit van de boyband NLT. Hij verkreeg internationale bekendheid door zijn rol in de televisieserie Glee
McHale is geboren in Plano, Texas. Voordat hij begon met acteren, was McHale lid van de Amerikaans boyband NLT, kort voor “Not Like Them”. De R&B-groep is ontdekt door Chris Stokes. Op 13 maart 2007 brachten ze hun eerste single uit, “That Girl”. De band had daarnaast een gastoptreden in de film Bratz: The Movie. Op 30 april 2009 verkondigde groepslid Travis Garland dat de band uit elkaar was..

Rollen
McHale, zelf niet gehandicapt, heeft momenteel de rol van Artie Abrams in Glee, een scholier die in een rolstoel zit. Artie is lid van de McKinley High glee club. Zijn eerste solo, “Dancing with Myself”, zong hij tijdens de aflevering “Wheels”. McHale heeft verder nog rollen gehad in The OfficeTrue Blood en Zoey 101.
Bron: Wikipedia. 

Foto’s

Deze diashow vereist JavaScript.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

  • © gleenl.wordpress.com
    Wij hebben geen enkele rechten van Glee. Als je Glee leuk vindt, koop dan hun producten.

    Koop Glee liedjes in iTunes